Антін Мухарський влаштує у Вінниці “Бандерівський шабаш” 18+

9:00
Автор: Катерина Дядюк
Become a Patron!

Оновлено: 25 Лютого 2020, в 11:29

Антін Мухарський та Орест Лютий влаштують у Вінниці літературну вечірку 18+ під назвою”Бандерівський шабаш”.  Людям без почуття гумору – вхід  суворо заборонений. 

В анонсі заходу йдеться, що відомий майстер іронічної прози Антін Мухарський представить у Вінниці нову націоналістичну кримінально-містичну сагу у стилі “жлоб-арт” (з елементами чорного гумору та еротики). А Орест Лютий, співочий антрополог зі Стрия (творчий псевдонім Антіна Мухарського авт.), заспіває пісень із культових проектів “Лагідна та сувора українізація”, “Росіян в Донбасє нєт” та нового альбому “Гібридні війни”.

Феєричний гумор Мухарського, що залікує рани, втамує болі, позбавить від зради, депресій, розчарувань, надаючи життєвих сил. Адже саме в цьому вбачає автор свою творчу місію – лікувати душі українців, спраглі за справжнім, лютим, інколи неполіткоректним і радикальним, але чесним та правдивим словом! – йдеться в анонсі заходу.

Організатори називають три причини, щоб відвідати виступ:
1) пропустити таке неможливо, бо що тоді розповідати онукам;
2) автограф та селфі з митцями – безкоштовно;
3) усім, хто залишиться до кінця, і скаже, що йому не сподобалось, гроші повернуть.

Карколомний мікс гумору, радикальних пісень та автобіографічних історій забезпечить вам кілометри позитивних емоцій, мегатонни щирого гумору та гігабайти незабутніх вражень, – зазначають організатори. – Буде весело, цікаво та неполіткоректно.

Нагадаємо, що під час останнього “свята русофобії” від Антіна Мухарського у Вінниці, що відбулося позаминулого року, спостерігався повний аншлаг, а в кінці відбулася тривала автограф-сесія.

Літературна вечірка “Бандерівський шабаш” 18+ відбудеться у п’ятницю, 3 квітня, в сімейному ресторані “Червоний Цепелін” (вул. Келецька, 117-Б). Квитки, вартістю 200, 260 та 360 гривень, можна буде придбати на рецепції ресторану, починаючи з 2 березня 2020 року.

Телефон для довідок (097) 173 45 54.

Фото – з архіву Vежі

Читайте також: Люта українізація: у Вінниці Мухарський влаштував “свято русофобії”. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Дві тітоньки, чотири весілля та компліменти від Антіна: зірки українського театру презентували комедію під відкритим небом

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.