У Вінниці зросли тарифи на водопостачання та водовідведення

14:48
Автор: Vежа
Become a Patron!

Відсьогодні, 5 лютого, в Україні зросли тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. У Вінниці відповідно – також.

Таке рішення було прийнято на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбулося 4 лютого 2020 року.  Як повідомили на сайті КП “Вінницяоблводоканал”, відповідно до цієї постанови (№283),  тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення у Вінниці тепер складають:

– централізоване водопостачання – 12,07 грн/м3 без ПДВ; (14,484 грн/м3 з ПДВ);

– централізоване водовідведення – 6,21 грн/м3 без ПДВ; (7,452 грн/м3 з ПДВ).

З постановою та структурою тарифу можна ознайомитись на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг за ЦИМ  поиланням.

У “Вінницяоблводоканалі” зазначили, що зростання тарифів зумовлено, зокрема, зростанням вартості електричної енергії та мінімальних гарантій в оплаті праці.

Нагадаємо, що раніше, з 1 березня 2019 року, тариф на централізоване водопостачання у Вінниці становив 12,94 грн/м3 без ПДВ (разом водопостачання та водовідведення) та 15,528 грн/м3 з ПДВ (разом водопостачання та водовідведення).

Ілюстративне фото – volyn.com.ua