На залізничному вокзалі Вінниці відкрився новий ресторан швидкого харчування Chicken HUT. ФОТО

21:45
Автор: Vежа
Become a Patron!

На правах реклами

Нарешті у Вінниці на Залізничному вокзалі з’явився новий якісний заклад – ресторан швидкого харчування української мережі Chicken HUT. 

Історія успіху бренду починається з 2009 року і секрет базується на трьох основних принципах роботи: смачна та поживна їжа, швидке обслуговування та доступна вартість.

Меню ресторану налічує великий вибір страв з курки, салатів, перших страв, піц, бургерів, морозива та напоїв, а також KIDS MENU для наймолодших відвідувачів.

Мережа закладів дотримується високих стандартів приготування їжі, використовує лише відбірні продукти від українського виробника та на власному прикладі доводить , що їжа швидкого приготування може бути якісною, смачною, поживною та корисною. Бренд йде в ногу з часом і постійно вдосконалює свою рецептуру.

 

Чому у Вінниці на Залізничному вокзалі? 

Тому що саме тут не вистачало закладу такого формату з акцентом на максимальний рівень комфорту та затишок для гостей, прийнятні ціни та швидке обслуговування.

Вокзал – це перша локація, з якої починається знайомство туристів та гостей з містом, тому у дизайні інтер’єру зроблено акцент на новий бренд Вінниці: лаконічний логотип, айдентику у жовто-червоних кольорах та слоган “Вінниця – місто ідей”.

На гостей чекає два поверхи з просторими світлими залами, панорамними вікнами з видом на площу Привокзальну та затишною атмосферою.

Ресторан швидкого харчування ChickenHUT працює цілодобово і чекає на гостей: їдете ви кудись, приїхали, проводжаєте, або просто хочете смачно поїсти  та приємно провести час.

Підписуйтесь на сторінки закладу у мережах, щоб слідкувати за новинами та акціями:
Фейсбук @chickenhut.vinn
Інстаграм @chickenhut_vinn