Публікації за датами

  • 23 Листопада/ 15:41

    Vinnytsia

    Публікація23.11.1815:41

    Автор:Юлія Плахтій

    “Інтенсивний сад – 2018”: для вінницьких садівників влаштують міжнародний форум

Дізнатися більше про технології садівництва, презентувати свою продукцію та знайти потрібні бізнес-контакти зможуть вінницькі садівники під час міжнародного форуму “Інтенсивний сад – 2018: інновації без помилок”, що відбувається у Вінниці вже шостий рік поспіль.

Подія за участю фахівців з шести країн світу та України в тому числі триватиме протягом двох днів – 27 та 28 листопада, а ось 29 листопада відбудеться промислово-ягідний форум. Організатори повідомляють, що для відвідувачів буде влаштовано цикл прикладних лекцій, а ще під час події можна буде “зав’язати корисні контакти”, адже компанії зможуть представити на окремій виставковій локації свою продукцію.

На форум, окрім українських, запрошено фахівців, науковців та консультантів з питань садівництва з Польщі, Чехії, Італії, Німеччини та Нідерландів. В рамках події учасникам пропонуються лекції на наступні теми:

Зерняткові:
– Інтенсифікація без зрошення
– Робота із кроною
– Сортова агротехніка яблуні
– Груша від “А” до “Я”
– Режими мінерального живлення
– Безпечний захист і стандарти високомаржинальних ринків

Кісточкові:
– Європейська селекція вишні
– Способи інтенсифікації у вишні
– Проблеми вибору сортів
– Персик: європейський підхід
– Захист кісточкових: безпечно та ефективно
– Сортування та охолодження
– Стійкість плодів у обігу

Для участі у форумі потрібно зв’язатися з організаторами за телефонами: 095-692-29-72 або (044) 287-88-30. Телефони для садівничих господарств: 097-605-55-07, 097-744-28-07, 097-290-89-46, (044) 287-88-30. Вартість участі у форумі – від 1 800 гривень, протягом усіх трьох днів – 3 500 гривень.

Форум стартує о 9-ій ранку та триває до 17:00 в приміщенні Вінницької філармонії (вулиця Хмельницьке шосе, 7).

✐ Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

author avatar
Юлія Плахтій
Журналіст

Дякуємо!

Тепер редактори знають.